Does the Clarity of Monetary Policy Reports Reduce Volatility in Financial Markets? - Bulíř, Aleš
Analýza vplyvu zvýšenej zrozumiteľnosti správ vybraných centrálnych bánk o menovej politike na zníženie volatility výnosov na finančných trhoch.