Structure of Final Consumption in Light of GDP Dynamics - Marek, Luboš
Evolúcia vzťahu medzi domácnosťami a všeobecnými vládnymi nákladmi konečnej spotreby za posledných 15 rokov. Dáta zahŕňajú viac ako 30 krajín. Daný vzťah je tiež hodnotený z oboch hľadísk - ekonomickej politiky a konceptov, ktoré môžu byť využité politikmi ako nástroje pre kontrolu takejto ekonomickej politiky.