Religion, Corporate Governance, and Executive Compensation - Čornanič, Aleš
Vplyv náboženstva na úroveň a štruktúru odmeňovania exekutívnych pracovníkov v podnikoch sídliacich v USA. Katolícka prémia, protestantská zľava.