Security of the Business Organizations as a Result of the Economic Crisis - Jankelová, Nadežda, 1966-
Riešenie bezpečnosti a otázok udržateľnosti, prameniacich z globálnej ekonomickej krízy, podnikateľmi a organizáciami. Jeden z najnovších a najrýchlejšie sa rozvíjajúcich obchodných trendov je vytvorenie sietí a klastrov. Výskum na vzorke 115 zahraničných a domácich spoločností, podnikajúcich na Slovensku. Analýza vnímania vytvárania hospodárneho manažmentu, projektového manažmentu a strategických aliancií v období krízy a v súčasnosti. Využitie deskriptívnych a induktívnych štatistických metód.