Logistical Measurement Strategy on Coordinate Measuring Machines as a Tool for the Reproducibility of Results - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Skúmanie vplyvu vybranej logistickej stratégie merania na súradnicových meracích strojoch na reprodukovateľnosť výsledkov meraní. Optimalizácia reprodukovateľnosti výsledkov meraní je jedna zo základných požiadavok v procese overovania kvality medzi procesmi, pracoviskami a organizáciami.