Odpis pohľadávok v jednoduchom účtovníctve - Gášpárová, Eva
Vymedzenie pojmu odpis pohľadávky. Vznik a zánik pohľadávky v jednoducho účtovníctve. Účtovanie pohľadávky v jednoduchom účtovnícte. Ilustračné príklady.