Specifikace rozdílů v interakci managementu a zaměstnnců s přihlédnutím na genderové vztahy na pracovišti z pohledu psychologie práce - Merhaut, Marek
Psychológia práce a vzťahy na pracovisku. Ženy a muži v pracovnom procese z pohľadu psychológie práce. Genderová problematika. Základné aspekty súčasných genderových rolí.