Pečovatelské domovy pro starší osoby v Evropě: veřejné i soukromé, neziskové i ziskové - Molinuevo, Daniel
Trendy v poskytovaní starostlivosti o starších občanov. Počty opatrovateľských domov v jednotlivých kajinách Európske únie. Podiel súkromného a neziskového sektoru. Poskytovanie starostlivosti a služby, prístupnosť, kvalita a efektivita.