Input-Output Approach to Regional Employment - Sixta, Jaroslav
Štatistické údaje regionálnej zamestnanosti, ktoré boli získané na základe regionálnych tabuliek pre input a output. Oboje - regionálne tabuľky pre input a output a regionálna zamestnanosť v spojení s výslednými produktami boli zostavené v rámci výskumného projektu. Dané údaje ako podklad pre analýzu regionálnej ekonomiky.