Does the Combustion of Biomass Increase the Efficiency of Heating Companies? Evidence from Slovakia - Bikár, Miloš, 1973-
Trendy vo využívani obnoviteľných zdrojov energie v Európe. Využívanie obnoviteľných zdrojov energie na Slovensku. Spaľovanie biomasy a efektívnosť. Obchodné modely a kalkuláia ceny tepla.