Registračná povinnosť ako platca DPH v roku 2018 - Válek, Juraj, 1981-
Podľa zákona o dani z pridanej hodnoty č. 222/2004 Z.z. sú možnosti registrácie za platcu povinná, dobrovoľná, skupinová ako aj registrácia zákonná.