Zbrane novej generácie - Škvrnda, František
Posolstvo ruského prezidenta Federálnemu zhromaždeniu Ruskej federácie v čase vrcholiacej kampane pred prezidentskými voľbami. Dôraz na blahobyt občanov, podmienky ich rozvoja a sebarealizácie. Bezpečnostné otázky, informácie o nových ruských zbraniach. Zaistenie bezpečnosti štátu. Podmorský dron. Nočná mora USA.