Evaluation of Bancassurance Functioning in Selected Countries of the Financial Groups Erste Group Bank and UniCredit Group - Přečková, Lenka
Hodnotenie súčasného stavu spolupráce medzi bankami a poisťovacími spoločnosťami ako aj internej integrácie poisťovacích produktov finančných skupín Erste Group Bank a UniCredit Group vo vybraných krajinách strednej a východnej Európy - v Česku, na Slovensku, v Maďarsku, v Rumunsku, v Chorvátsku a v Srbsku. Skúmanie podobností a odlišností fungovania v sektore poisťovníctva v daných krajinách.