Work Intensity in Slovakia in Relationship with Socio-economic Characteristics of Households - Šoltés, Erik, 1974-
Analýza vzťahu medzi intenzitou práce a dosiahnutým vzdelaním v domácnosti a typu domácnosti na Slovensku pomocou korešpondenčnej analýzy, multinomálnej logistickej regresie a údajov z EU-SILC.