Rozvoj malého a stredného podnikania na Slovenku v kontexte aktuálnych postojov obyvateľstva k začatiu podnikania a očakávanej podpore - Fiľa, Milan
Malé a stredné podniky sú základným pilierom modernej trhovej ekonomiky EÚ-28 vrátane Slovenska. Vytvárajú najvyšší počet pracovných miest, tvoria väčšinu HDP a sú najväčším prispievateIom do štátneho rozpočtu v podobe daní a odvodov. Aktuálny stav MSP a nálady občanov SR v súvislosti so začatím podnikania vrátane identifikácie preferencií v očakávanej podpore u Iudí, ktorí chcú, resp., začínajú podnika[ na Slovensku.