Manažment odmeňovania vzhľadom na generačné rozdiely - Gyurák Babeľová, Zdenka
Možnosti odmeňovania zamestnancov za výkon práce v podmienkach slovenskej legislatívy. Základný prehIad legislatívnych noriem predpisov v oblasti odmeňovania, vzťahov zamestnanca a zamestnávateIa a týkajúcich sa vyplácania mzdy ako odmeny za prácu.