Faktory podnikovej kultúry v kontexte udržateľnej výkonnosti priemyselných podnikov - Urbanovičová, Petra
Podniková kultúra je v podniku prítomná všade okolo nás, aj tam, kde nemožno vidieť jej prejavy. Predstavuje tie veci, ktoré sa v podniku dejú a rovnako má svoj podiel aj na dosahovanej výkonnosti podniku. Výkonnosť je často preberanou témou v podnikoch, pretože každý podnik chce dosahovať v rámci svojich podmienok, čo možno najvyššiu výkonnosť. Výkonnosť podnik dosahuje prostredníctvom svojich zamestnancov a možno ho sledovať nielen finančnými, ale aj nefinančnými ukazovateImi.