Prices matter: Analysis of Food and Energy Competition Relative to Land Resources in the European Union - Wesseler, Justus
Historický prehľad EÚ v oblasti biopalív. Diskusia potraviny versus palivo. Prečo môže byť diskusia o potravinách a palivách v Európskej únii zavádzajúca.