Postup tvorby personálneho plánu v priemyselných podnikoch - Koltnerová, Kristína
Problematika personálneho plánovania v priemyselných podnikoch. Personálne plánovanie, ktorého výstupom je personálny plán, predstavuje v rámci hierarchie činností riadenia ľudských zdrojov podklad pre jeho následné činnosti, a preto by mali podniky venovať zvýšenú pozornosť kľúčovej činnosti riadenia ľudských zdrojov, ktorou je práve personálne plánovanie, pretože predstavuje prvý krok pri vytváraní primerane veľkého a primerane kvalifikovaného personálu.