<The> Interaction Between EU Biofuel Policy and First- and Second-Generation Biodiesel Producti - Boutesteijn, Coen
Vytvorenie vysledovateľného modelu čiastočnej rovnováhy k štúdiu interakcií medzi EÚ legislatívou o biopalivách a prvou a druhou generáciou bionaftovej produkcie. Zistenie, že zvýšenie bionaftového mandátu vedie vo vyššom podiele prvej generácie bionafty celkového naftového paliva, ale vedie k nižšiemu podielu druhej generácie bionafty.