The Effects of Research and Development (R&D) Investments on Sustainable Economic Growth: Evidence from OECD Countries (1996-2015) - Yazgan, Şekip
Empirická analýza druhej generácie panelových údajov o vplyve investičných premenných výskumu a vývoja v rôznych kvalifikáciách v krajinách OECD zoskupených ako OECD-20 a OECD-9 na základe úrovní príjmov hospodárskeho rastu na obdobie 1996-2015.