Producing Biodiesel From Soybeans in Zambia: An Economic Analysis - Drábik, Dušan
Prostredníctvom empirického modelu analýza ekonomiky bionaftového mandátu pomocou sóje. Zistenie, že mandát na bionaftu by znížil sociálne zabezpečenie, a to hlavne kvôli strate dobrých životných podmienok spotrebiteľom a čistému zníženiu výnosov z devízových príjmov v dôsledku dovozu sójového oleja.