Designing and Applying a Nonparametric Option Valuation Model - Vlachý, Jan
Dokument odvodzuje, testuje a diskutuje komplexný a ľahko použiteľný neparametrický model oceňovania opcií s použitím reprezentatívneho súboru historických údajov o podkladových aktívach spoločne s predpokladom minimálnej implicitnej hodnoty informácie o aktuálnych trendoch na trhu a očakávaniach volatility