Fields: On the Visibility of Flows in Digital Business - Krabec, Tomáš
Tradičné nástroje na investovanie a riadenie nedokážu zachytiť zložitosť sieťového digitálneho podnikania: SWOT analýza je statická, účtovné pomery sú jednorozmerné. Poukázanie na to, ako môže topológia vektorových polí skutočne odhaliť zmeny v likvidite v on-line podnikoch s okamžitými aplikáciami vo finančných operáciách a vyhľadávaní na trhu.