Očakávaný makroekonomický vývoj SR podľa strednodobej predikcie P1Q-2018 - Beka, Ján
Aktuálny vývoj ako východisko strednodobej predikcie. Makroekonomická predikcia. Riziká. Porovnanie s predchádzajúcou predikciou