Vývoj slovenského realitného trhu z regionálneho pohľadu - Cár, Mikuláš
Vybrané charakteristiky na ponukovej aj dopytovej strane v oblasti bývania a viaceré aspekty vývoja cien bývania podľa regiónov na Slovensku.