Hotovostný peňažný obeh v SR v roku 2017 - Vlnková, Milada
Hodnotenie hotovostného peňažného obehu v SR v roku 2017, ktorý sa niesol v znamení rastúceho dopytu po hotovosti. V apríli 2017 bola emitovaná v poradí štvrtá eurobankovka zo série Európa – bankovka v nominálnej hodnote 50 €.