Jak nejlépe ovlivnit zájem o dění ve firmě? - Veinbender, Kristína
V dnešnej dobe, keď firmy bojujú o zamestnancov a ich udržanie, je veľmi dôležité posilňovať ich angažovanosť. Jeden zo spôsobov, ako ju zvýšiť, je interná komunikácia. Úspešná interná komunikácia vo firme umožňuje predísť fluktuácii, zvýšiť produktivitu, znížiť chorobnosť, počet bezpečnostných incidentov, pomáha šetriť. Pochvala motivuje. Chváliť sa má čo najčastejšie a kritizovať čo najmenej. Osobnosť manažéra určuje úspech komunikácie a spokojnosť zamestnancov.