Handbook of the International Political Economy of Agriculture and Food - Drábik, Dušan
Recenzia knihy editorov Alessandra Bonanna a Lawrenca Buscha o medzinárodných problémoch týkajúcich sa ekonómie, poľnohopodárstva a potravín. Prípadové štúdie, kolektív autorov.