Správné oblečení jako základ úspěchu - Pružinová, Kristýna
Oblečenie nesie v sebe veľké posolstvo, čo sa týka neverbálnej komunikácie a psychológie odievania. Čo je profesný dress code. Nebezpečné farby, vzory aj materiály. Dress code aj v lete. Black tie alebo white tie? Najväčšie chyby v profesnom obliekaní.