Nerovnosti v spotrebe z pohľadu príjmov a cenového vývoja na Slovensku - Dováľová, Gabriela, 1982-
Spotreba ako lepší ukazovateľ životnej úrovne ako príjmy. Miera, do akej sa na Slovensku premietajú nerovnosti v príjmoch do nerovností v spotrebe.