Praktický manuál pro revitalizaci firmy - Jemelka, Jiří
Revitalizácia firmy na konkrétnom príklade. Tri kľúčové slabé miesta firmy. Personálne a organizačné zmeny. Manažérske riadenie podniku. Kľúčové riešenie alebo vhodný výber prevádzkového riaditeľa. Nezabúdať na obchod. Financie a plánovanie. Niektoré ďalšie zmeny.