Personálny marketing a budovanie imidžu zamestnávateľa v kontexte udržateľného rozvoja - Jurík, Lukáš
Budovanie značky zamestnávateľa v kontexte udržateľného rozvoja. Výsledky z dotazníkového prieskumu „Udržateľné spoločensky zodpovedné podnikanie.