Business Ethics and Its Impact on Corporate Culture - Ďurišová, Jaroslava
Podniková etika predstavuje normatívnu dimenziu podnikovej kultúry, odráža a zdôrazňuje pre biznis relevantné hodnoty a pravidlá. V centre pozornosti musí byť uvedomenie si citlivej spojitosti medzi hospodárnosťou, ziskovosťou, etickým, environmentálnym a sociálnym štandardom podnikania.