Zamestnávanie občanov tretích krajín - Evanovich, Petra
Zjednodušenie podmienok pre zamestnávanie štátnych príslušníkov tretích krajín. Oznamovacia povinnosť zamestnávateľa. Maximálne počty zamestnávania cudzincov. Potvrdenie o obsadení pracovného miesta. Povinnosti zamestnávateľa. Zodpovednosť za pracovné podmienky a podmienky zamestnávania. Odňatie povolenia na zamestnanie.