Vplyv daňovej etiky na efektívnosť výberu daní z pohľadu audítora - Kováčik, Michal, 1983-
Etika z profesijného pohľadu. Kódex IFAC a štandard ISA. Etický kódex audítorov. Etický kódex daňových poradcov. Daňová optimalizácia. Využitie legálnych a nelegálnych daňových únikov s využitím daňových rajov. Slovenské spoločnosti a daňové raje. Počet spoločností v daňovo zvýhodnených štátoch. Počet spoločností daného odvetvia v daňovo zvýhodnených štátoch.