Alternatívne spôsoby oceňovania a účtovania z pohľadu audítora - Srnišová, Petra, 1981-
Charakteristika oceňovania a oceňovacie veličiny. Audit účtovnej závierky. Alternatívne spôsoby oceňovania a účtovania zásob. Audítorská metóda v cykle zásob s dôrazom na ocenenie. Alternatívne spôsoby oceňovania a účtovania dlhodobého majetku. Alternatívne spôsoby oceňovania finančného majetku. Účtovné odhady - opravné položky a rezervy.