Recenzný posudok - Máziková, Katarína
Recenzný posudok k príspevkom doktorandského seminára Auditing: Možnosti eliminácie nedokonalostí účtovnej legislatívy z pohľadu audítora, autor Milan Gedeon, Alternatívne spôsoby oceňovania a účtovania z pohľadu audítora, autorka Petra Srnišová, Vplyv daňovej etiky na efektívnosť výberu daní z pohľadu audítora, autor Michal Kováčik.