What Common Factors Are Driving Inflation in CEE Countries? - Hałka, Aleksandra
Analýza inflačných procesov v 10 krajinách Strednej a Východnej Európy v období 2001-2013 metódou dekompozície miery inflácie na úrovni produktov pomocou viacúrovňového faktorového modelu.