<The> Economics of Brazil’s Ethanol-Sugar Markets, Mandates, and Tax Exemptions - Drábik, Dušan
Vplyv Brazílie na svetové komoditné trhy kvôli výrobe etanolu a cukru. Prehľad o tom, ako môže brazílska vláda upraviť pravidlá týkajúce sa cukrovej trstiny s cieľom lepšie ovládať domácu infláciu a zároveň minimalizovať vplyv na investície.