<The> Effect of Biodiesel Policies on World Biodiesel and Oilseed Prices - Drábik, Dušan
Teoretický a empirický model s cieľom analyzovať vplyv mandátu na výrobu bionafty, oslobodenia od dane (daňový úver) a exogénneho cenového šoku na svetových trhoch so sójou a kanolovým olejom.