<The> Effect of Ethanol Policies on the Vertical Price Transmission in Corn and Food Markets - Drábik, Dušan
Analýza vplyvu etanolových politík na prenos cien pozdĺž potravinového reťazca. Sektor kukurice v USA a jeho vertikálne prepojenie s trhmi s potravinami a etanolom (energiou). Zistenie, že etanol je zdrojom nedokonalého prenosu cien v potravinovom dodávateľskom reťazci.