Foresight of the Global Digital Trends - Kostin, Konstantin B.
Definícia, relevantnosť a metóda predpovedania. Analýza vybraných súčasných globálnych digitálnych trendov (umelá inteligencia, blockchain, big data, internet vecí, sociálne médiá, virtuálna/augmentovaná realita). Najperspektívnejšie digitálne technológie kľúčové pre medzinárodný obchod. Augmentovaná realita v medzinárodnom cestovnom ruchu.