Strategy for Digital Organization: Testing a Measurement Tool for Digital Transformation - Kontić, Ljiljana
Posúdenie pripravenosti organizácie na digitálnu transformáciu a návrh vhodnej digitálnej stratégie. Empirické testovanie dotazníka, ktorý používa MIT Center for Digital Business a Capgemini Consulting, v štátnej organizácii zo Srbska.