Kapitálový fond z príspevkov z účtovného a daňového hľadiska - Matuský, Tomáš
Právna úprava kapitálového fondu podľa zákona č. 264/2017 Z.z. , ktorým sa mení a dopĺňa zákon 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov a ktorým a menia a dopĺňajú niektoré zákony s účinnosťou od 1. januára 2018.