Povinnosti obce pri triedenom zbere biologicky rozložiteľného odpadu - Balog, Boris
Zmeny v zákone o odpadoch a vyhláške Ministerstva životného prostredia SR č. 371/2015. Nakladanie s biologickým rozložiteľným odpadom.