Estimating Consumers’ Behaviour in Motor Insurance Using Discrete Choice Models - Dragos, Cristian Mihai
Predpoklad spotrebiteľského správania pri dobrovoľnom poistení poškodenia motorových vozidiel pomocou modelov diskrétnej voľby a hypotézou o hierarchickom a nehierarchickom rozhodnutí. Vzorka sa skladá z 311 vlastníkov automobilov z okresu Cluj v Rumunsku.