Pracujúci chudobní – nákupné správanie sa mladých domácností - Klepochová, Dagmar, 1968-
Výsledky z výskumnej štúdie realizovanej v rokoch 2016 a 2017 s cieľom poukázať na nákupné zvyklosti vybraných mladých domácností so zameraním na nákup rýchloobrátkového tovaru počas týždňa. Miera rizika chudoby podľa typu domácnosti v r. 2015 a 2016. Štruktúra čistých peňažných príjmov a výdavkov súkromných domácností na 1 člena za r. 2015. Prehľad priemerného počtu nákupov a sumy nákupov za týždeň za roky 2016 a 2017. Nákup potravín v akciách.