Plánovanie výkonnosti podniku ako zdroj informácií pre manažment podniku - Ďurišová, Mária
Identifikácia a vymedzenie obsahovej náplne jednotlivých činností procesu plánovania výkonnosti podniku. Začiatok procesu tvorí vytýčenie cieľov, ktoré majú podobu očakávaných hodnôt finančných a nefinančných ukazovateľov. K vytýčeným cieľom je potrebné stanoviť prostriedky na ich dosiahnutie. Proces plánovania výkonnosti podniku sa dokončí určením rôznych variantov na dosiahnutie stanovených cieľov, ktoré slúžia ako zdroj informácií pre manažment podniku.