Impact of the EU Enlargement on Agri-Food Trade Specialisation in Lithuania and Latvia - Drábik, Dušan
Príspevok analyzuje dynamiku rozvoja poľnohospodársko-potravinárskej obchodnej špecializácie dvoch pobaltských štátov Lotyšska a Litvy v období od roku 2000 do roku 2005, ich obchodných partnerov/zoskupenia, s dôrazom na porovnanie situácie po a pred rozšírením EÚ v roku 2004.